Web Design Ploiesti

Transformam viziuni in site-uri web atractive!

DESPRE NOI

Agentia noastra de web design Ploiesti, te poate ajuta sa iti transformi viziunea in realitate, prin oferirea de solutii personalizate si inovatoare, care se potrivesc nevoilor tale si obiectivelor de afaceri. De la proiectare la implementare si optimizare, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas, pentru ca site-ul tau web sa fie usor de utilizat si eficient din punct de vedere al afacerii.

De ce LEON Media?

Realizam site-uri web in WordPress

Platforma WordPress este total gratuita, deci nu vei avea costuri lunare de utilizare.

Design responsiv

Realizam site-uri web si magazine online  cu un design responsiv, in scopul de a oferi o experienta cat mai buna pentru toti utilizatorii

Optimizare SEO

La LEON Media cream site-uri web optimizate SEO pentru a atrage mai multi vizitatori organici prin intermediul motoarelor de cautare.

SERVICII

Creare Site Web

Prin serviciul de creare site web, dezvoltam si imbunatatim prezenta in online a afacerii dvs. Realizam site-uri web profesioniste si optimizate pentru performanta si accesibilitate.

Realizare Magazin Online

Ajutam afacerile sa isi extinda prezenta in online prin realizarea unui magazin online, optimizat corect in care integram sisteme de plati securizate, gestionare stocuri si sisteme de livrare.

Optimizare SEO

Imbunatatim vizibilitatea site-ului tau in rezultatele Google, prin aplicarea unor tactici si tehnici specifice de optimizare a continutului si a structurii site-ului, cu scopul de a atrage trafic organic catre site.

Solicita o analiza gratuita a proiectului tau

PROCESUL NOSTRU

01

Inainte de a incepe crearea site-ului web, este important sa intelegem care este scopul acestuia. Se doreste un site web de prezentare sau un magazin online? Totodata ne-ar ajuta daca ne puteti furniza cateva site-uri web care sunt pe placul dvs, astfel incat sa stim in ce directie sa ne indreptam pentru ca la final sa fiti 100% satisfacut cu site-ul dvs.

02

Dupa ce am decis care este scopul viitorului site web, este timpul sa ne apucam de treaba.
Echipa noastra de web design Ploiesti va incepe sa realizeze site-ul web in asa fel incat sa se potriveasca publicului tinta al afacerii dvs.

Ne vom asigura ca site-ul va avea un web design atractiv si va fi usor de navigat atat de pe desktop cat si de pe tableta sau telefon mobil.

03

Lansarea este probabil cel mai important moment in crearea si dezvoltarea unei imagini in online. Inainte de a lansa site-ul, il vom testa pentru a ne asigura ca acesta functioneaza corect si ca toate paginile si butoanele au legaturi active.

04

Va oferim suportul necesar pentru ca site-ul dvs sa isi mentina performanta si functionalitatea. De asemenea, daca doriti sa aduceti modificari de continut, noi va stam la dispozitie.

Beneficii creare site web

IMAGINEA AFACERII

Un web design atractiv, poate crea o prima impresie pozitiva si poate contribui la construirea unei imagini profesionale a afacerii tale.

Cresterea ratei de conversie

Un site web usor de utilizat si intuitiv poate ajuta la cresterea ratei de conversie, prin simplificarea procesului de cumparare si oferirea unei experiente pozitive utilizatorilor.

VIZIBILITATE

Un web design bine optimizat poate fi mai usor de gasit in motoarele de cautare, crescand astfel vizibilitatea afacerii tale online.

Dezvoltarea relatiei cu clientii

Un site web care ofera informatii valoroase despre produsele sau serviciile tale si care ofera suport prin intermediul unui formular de contact sau al unui chat live poate ajuta la dezvoltarea unei relatii solide cu clientii.

MARKETING

Un site web bine realizat poate fi un instrument de marketing eficient, care poate ajuta la atragerea de noi clienti si la promovarea produselor sau serviciilor tale.

PORTOFOLIU

portofoliu-creare-site-web-brasov
portofoliu-site-web-prezentare-brasov

Intrebari frencvente

Pretul unui site web poate varia in functie de dimensiunea si functionalitatile site-ului. Pentru preturi si detalii accesati pagina Preturi

Da. WordPress este cea mai populara platforma pentru realizarea de site-uri web, fiind usor de utilizat si fara costuri lunare.

Toate site-urile realizate de noi, au un web design responsiv. Fie ca este vorba de serviciul de creare site web Brasov sau de realizarea unui magazin online, LEON Media realizeaza site-uri web optimizate corect pentru toate dispozitivele.

Pentru creare site web de prezentare Brasov, termenul nostru de livrare este de 7 zile lucratoare, iar pentru crearea unui magazin online, termenul este de 10 zile lucratoare.

Nu. Colaboram cu clienti la nivel global. Daca nu sunteti din Ploiesti, putem comunica prin telefon, Zoom sau alte mijloace de comunicare pentru a stabilii detaliile proiectului.

Inceperea proiectului se face prin semnarea contractului de catre ambele parti, si achitarea a 50% din valoarea proiectului, restul fiind achitat la sfarsitul proiectului.