Optimizare SEO Brasov

Creste-ti afacerea prin cresterea traficului online

optimizare seo brasov

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, cel mai probabil ai cautat pe Google, optimizare SEO Brasov.

Ne-ai gasit pe noi deoarece stim cum sa ajungem pe prima pagina din Google, si putem aplica aceeasi strategie SEO si pentru compania ta, ajutand-o sa apara pe prima pagina a rezultatelor pentru cuvintele cheie care se potrivesc afacerii tale. 

Conform statisticilor, peste 90% dintre utilizatori nu trec mai departe de prima pagina a rezultatelor iar procesul de optimizare SEO Brasov este unul esential pentru orice afacere care are un site web. 

ce-este-seo

CE ESTE SEO

SEO (Search Engine Optimization) este procesul de optimizare a unui site web pentru a imbunatati clasamentul acestuia in rezultatele motorului de cautare. Scopul final al procesului de optimizare SEO Brasov este de a atrage mai multi vizitatori organici pe site-ul web si de a creste vanzarile companiei.

In general, motoarele de cautare, precum Google, Bing sau Yahoo, folosesc algoritmi complecsi pentru a evalua si clasifica site-urile web in functie de relevanta si autoritatea lor in ceea ce priveste anumite cuvinte cheie sau fraze cautate de utilizatori.

SEO implica diverse strategii si tehnici, cum ar fi cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea continutului si a structurii site-ului, construirea de legaturi (link building), imbunatatirea experientei utilizatorului si optimizarea pentru dispozitive mobile.

BEneficii OPtimizare seo
site web si magazin online

CRESTEREA TRAFICULUI ORGANIC

Procesul de optimizare SEO Brasov ajuta la cresterea traficului pe site-ul web. Prin imbunatatirea pozitiei in Google, mai multi utilizatori pot ajunge pe site.

Cresterea autoritatii

Optimizarea SEO ajuta la cresterea autoritatii site-ului web prin crearea de continut de calitate, imbunatatirea experientei utilizatorilor si obtinerea de backlink-uri relevante

CRESTEREA CONVERSIILOR

Imbunatatirea experientei utilizatorilor poate duce la cresterea conversiilor. Prin imbunatatirea structurii site-ului utilizatorii pot gasi mai usor ceea ce cauta si pot deveni clieniti.

EFICIENTA COSTURILOR

Optimizarea SEO este o strategie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru a creste numarul clientilor. In comparatie cu alte strategii de marketing, cum ar fi publicitatea platita, optimizarea SEO poate oferi un ROI (Return on investment) mai mare pe termen lung.

CRESTEREA IMAGINII IN ONLINE

Serviciul de optimizare SEO Brasov poate ajuta la cresterea imaginii in online. Un site cu o pozitie mai buna in clasamentul Google poate fi consideral mai credibil.

Depasiti-va concurentii
optimizare seo brasov

SERVICII OPTIMIZARE SEO BRASOV

Audit SEO

Analizam in detaliu site-ul web pentru a indentifica problemele tehnice sau de continut care va pot afecta pozitia in clasamentul Google si  vom crea o strategie SEO care sa va ajute afacerea.

Vom analiza atat factorii On-Page  (continutul, structura site-ului, etichetele si meta-descrierile) cat si factorii Off-Page (link-urile catre site, autoritatea domeniului)

Link Building

Backlink-urile sunt foarte importante pentru procesul de optimizare SEO Brasov deoarece iti pot creste autoritatea domeniului si pot ajuta motoarele de cautare sa indexeze mai usor site-ul tau.

Va oferim link-uri de calitate de pe site-uri relevante cu tipul afacerii dvs.

SEO On-Page

Prin SEO On-Page ajutam motoarele de cautare sa inteleaga cu ce se ocupa compania dvs.

Serviciul de optimizare SEO Brasov ,vizeaza structura si continutul unei pagini web precum si imbunatatirea experientei utilizatorului.

SEO Off-Page

Procesul de optimizare SEO Brasov Off-Page este crucial in stabilirea credibilitatii companiei si in cresterea expunerii online.

Folosim retelele de social media si crearea de link-uri calitative pentru cresterea autoritatii site-ului web. 

Back-end

Site-ul dvs se poate imbunatati cu optimizari ale back-end-ului, cum ar fi viteza site-ului.
Prin remedierea acestor erori, motoarele de cautare indexeaza mai usor site-ul dvs.

SEO local

Peste 65% dintre utilizatori cauta afaceri locale pe Google.

Daca afacerea dvs este una locala, atunci este important sa fiti gasit in cautarile locale. Prin serviciu de optimizare SEO Brasov, va oferim solutii personalizate pentru a creste vizibilitatea locala a site-ului.

OFERIM SERVICII COMPLETE

Creare Site Web Brasov

Prin serviciul de creare site web Brasov, dezvoltam si imbunatatim prezenta in online a afacerii dvs. Realizam site-uri web profesioniste si optimizate pentru performanta si accesibilitate.

Realizare Magazin Online Brasov

Ajutam afacerile sa isi extinda prezenta in online prin realizarea unui magazin online, optimizat corect in care integram sisteme de plati securizate, gestionare stocuri si sisteme de livrare.

Logo Design

Un logo poate fi prima impresie pe care oamenii o au despre afacerea ta. Realizam logo-uri care sa te ajute la construirea unei identitati puternice si pe care sa il poti utiliza in diferite medii, inclusiv site-ul web, materiale de marketing sau produse.

Servicii de Grafica

Oferim servicii complete de grafica. Fie ca ai nevoie de carti de vizita, brosuri sau bannere, noi iti oferim solutii creative si de impact care sa iti atinga obiectivele.

Etape optimizare seo brasov

01

Identificare cuvinte cheie

Cand indentificam cuvintele cheie, este important sa luam in considerare popularitatea si concurenta lor. Aceasta identificare ne va ajuta sa includem cuvintele cheie in titluri, descrieri si continutul paginii web.

02

Audit SEO

Auditul SEO este o etapa importanta in optimizarea site-ului web pentru motoarele de cautare, deoarece ofera o imagine de ansamblu a performantei site-ului web prin care va putem oferi o strategie personalizata pentru imbunatatirea performantei in motoarele de cautare.

03

Implementare

Aceasta etapa presupune aplicarea tehnicilor de optimizare pentru motoarele de cautare si are ca scop cresterea vizibilitatii si a pozitionarii site-ului web in rezultatele cautarii organice.

04

Monitorizare si raportare

Monitorizam performanta serviciului de optimizare SEO Brasov prin folosirea unor instrumente moderne de analiza SEO. De asemenea vom raporta lunar progresul optimizarii SEO, incluzand informatii despre clasamentul site-ului, traficul de pe site, etc.

poza-sergiu

Despre noi

De mic am fost fascinat de tehnologie si design petrecand ore in sir in fata calculatorului. Primul contact cu web design-ul l-am avut aproximativ acum 10 ani, atunci cand impreuna cu un prieten am construit primul site web.

Viata m-a purtat prin strainatate, acolo unde am lucrat pentru prima oara intr-o agentie de web design. Tot acolo, lucrand la diverse proiecte, am acumulat experienta in mai multe sectoare, cum ar fi SEO sau logo design.

Am decis sa ma intorc in Romania, unde impreuna cu 2 oameni talentati si la fel de pasionati de web design, am creat LEON Media, dorind sa aducem un plus de calitate pe piata din Romania.

Sergiu M.

De ce sa ne alegi pe noi pentru serviciile de optimizare SEO Brasov?

Fiecare afacere este unica si are nevoi diferite in ceea ce priveste prezenta in online. De aceea noi lucram indeaproape cu fiecare client pentru a ii oferi solutii personalizate care sa ii ajute in dezvoltarea afacerii si in pozitionarea cat mai sus in clasamentul Google.

Rapoartele noastre lunare includ informatii din Google Analytics pentru a va oferi o imagine completa a performantei SEO, clasamente ale cuvintelor cheie si informatii despre sarcinile pe care le-am efectuat in luna respectiva.

Stim cat de important este bugetul unei companii. De accea facem tot posibilul sa mentinem preturi competitive fara a renunta la calitatea serviciului de optimizare SEO Brasov.

Suntem profesionalisti in tot ceea ce facem. Aplicam doar tehnici aprobate de catre Google, fara a face spam sau a pacali sistemul, metode  care pot duce la posibile penalizari Google.

Avem incredere in noi ca putem sa va oferim rezultatele pe care le doriti. De accea, spre deosebire de alte companii de optimizare SEO Brasov, nu veti fi legat de noi de un contract. Daca dupa prima luna nu sunteti multumit de rezultatele obtinute, puteti oricand renunta la serviciile noastre fara nicio clauza contractuala.

SEO nu stagneaza niciodata. Nici noi. SEO se schimba mereu din cauza mai multor actualizari ale algoritmului Google. 

Suntem mereu la curent cu ultimele actualizari si invatam mereu noi tehnici pentru a ajunge sau a ramane in topul clasamentului.

Contact

Intrebari frencvente optimizare SEO Brasov

Ce inseamna SEO

SEO este acronimul pentru Search Engine Optimization, ceea ce inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare. Este un proces de optimizare a site-ului web si a continutului acestuia pentru a fi afisat cat mai sus in rezultatele organice ale motoarelor de cautare, cum ar fi Google, Yahoo sau Bing.

Ce este un audit SEO

Un audit SEO este o evaluare detaliata a unui site web in ceea ce priveste conformitatea cu principiile si tehnicile de optimizare pentru motoarele de cautare. Scopul acestui audit este de a identifica problemele care impiedica site-ul sa obtina o pozitie buna in rezultatele cautarii si de a oferi solutii pentru a imbunatati performanta SEO a site-ului.

Ce este SEO On-Page

SEO on-page se refera la optimizarea elementelor din interiorul paginii web pentru a le face mai relevante si mai usor de inteles de catre motoarele de cautare. Aceasta include optimizarea continutului, a structurii si a elementelor HTML pentru a imbunatati clasamentul paginii web in rezultatele motoarelor de cautare. Exemple de practici de SEO on-page includ crearea de titluri si descrieri meta relevante, utilizarea cuvintelor cheie in continutul paginii, structurarea continutului cu antete si sub-antete, asigurarea unei viteze rapide de incarcare a paginii si asigurarea unei experiente mobile prietenoase.

Ce este SEO Off-Page

SEO off-page este o strategie de optimizare a motorului de cautare care se concentreaza pe optimizarea factorilor din afara site-ului web pentru a creste vizibilitatea si autoritatea site-ului web. Acesti factori sunt: backlink-uri, social media, creare si promovarea continutului sau mentionarea site-ului dvs pe alte site-uri web

De ce este SEO important pentru afacerea mea

SEO-ul este important pentru afacerea ta deoarece poate creste vizibilitatea site-ului tau web in motoarele de cautare si poate aduce trafic gratuit pe site-ul tau. Acest lucru poate duce la cresterea conversiilor si a vanzarilor.

Cat timp dureaza sa obtin rezultate SEO

Timpul necesar pentru a obtine rezultatele SEO poate varia in functie de diferiti factori, cum ar fi concurenta cuvintelor cheie, calitatea continutului si nivelul de optimizare a site-ului web. In general, este recomandat sa astepti cel putin cateva luni pentru a vedea imbunatatiri semnificative in pozitionarea site-ului tau in rezultatele de cautare.

De ce trebuie sa angajez o agentie de optimizare SEO

O agentie de optimizare SEO poate oferi experienta si cunostintele necesare pentru a realiza o strategie de optimizare eficienta si pentru a obtine rezultate mai rapide. De asemenea, poate fi mai rentabila decat angajarea unui specialist intern, deoarece nu trebuie sa platesti salarii si beneficii.

Trebuie sa fiu din Brasov pentru a colabora cu LEON Media

Nu. Colaboram cu companii nationale si internationale. Daca nu sunteti din Brasov, putem discuta detaliile proiectului la telefon sau prin alte mijloace de comunicare

Este SEO mai bun decat publicitatea platita?

SEO si publicitatea platita pot lucra impreuna pentru a va creste traficul pe site-ul web. SEO ofera adesea o rentabilitate mult mai buna a investitiei in comparatie cu publicitatea platita. Asta nu inseamna ca SEO este ieftin sau usor. Este nevoie de mult timp si resurse pentru a optimiza site-ul web corect, dar recompensele pe termen lung sunt imense si durabile.

Creare de continut pe blog ajuta la procesul de optimizare SEO Brasov

Da, scrierea pe blog poate ajuta la optimizarea SEO a unui site web. Acest lucru se datoreaza faptului ca continutul de calitate si relevant pentru publicul tinta poate aduce trafic organic pe site-ul web si poate creste numarul de backlink-uri si impartasiri sociale, ceea ce contribuie la autoritatea si popularitatea site-ului.