Agentie Web Design Sibiu

Transformam viziuni in site-uri web atractive!

DESPRE NOI

Agentia noastra de web design Sibiu, te poate ajuta sa iti transformi viziunea in realitate, prin oferirea de solutii personalizate si inovatoare, care se potrivesc nevoilor tale si obiectivelor de afaceri. De la proiectare la implementare si optimizare, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas, pentru ca site-ul tau web sa fie usor de utilizat si eficient din punct de vedere al afacerii.

Servicii agentie web design Sibiu

creare site sibiu

Creare site Sibiu

Serviciul nostru de creare site Sibiu ofera solutia perfecta pentru a-ti transforma viziunea in realitate digitala. Cu o echipa de experti in design si dezvoltare, te putem ajuta sa iti creezi un site web personalizat si profesional, adaptat nevoilor tale.

Ne concentram pe estetica, functionalitate si experienta utilizatorului, asigurandu-ne ca site-ul tau. arata bine si functioneaza perfect pe toate dispozitivele. De asemenea punem accent pe procesul de optimizare SEO, securitate si performanta. Cu serviciul nostru de creare site Sibiu, poti sa iti dezvolti prezenta online, sa atragi clienti si sa obtii rezultate durabile in mediul digital.

creare magazin online sibiu

Creare magazin online Sibiu

Ajutam afacerile sa isi extinda prezenta in online prin realizarea unui magazin online, optimizat corect in care integram functionalitati cheie, cum ar fi gestionarea inventarului, procesarea platilor securizate, optimizarea SEO si designul responsive.

Serviciul nostru de creare magazin online este solutia completa pentru transformarea afacerii tale din Sibiu, intr-un succes online. Cu o echipa de specialisti in e-commerce, iti oferim o platforma personalizata, care sa raspunda nevoilor tale si sa ofere o experienta de cumparare excelenta pentru clientii tai. Indiferent daca esti un antreprenor in cautare de lansare sau un retailer experimentat, te putem ajuta sa iti dezvolti prezenta online si sa iti maximizezi vanzarile.

Ne concentram pe securitate si performanta pentru a va oferi un magazin online robust si eficient. Cu serviciul nostru de creare magazin online Sibiu, iti poti extinde afacerea in mediul online, sa atragi noi clienti si sa iti cresti afacerea intr-un mod sustenabil.

Servicii SEO Sibiu

optimizare seo sibiu

Procesul de optimizare SEO Sibiu este cheia pentru a creste vizibilitatea online si de a ajunge in topul rezultatelor motoarelor de cautare. Cu o abordare strategica si personalizata, ne concentram pe imbunatatirea clasamentelor site-ului tau in motoarele de cautare, atragerea de trafic organic de calitate si cresterea vizibilitatii in mediul online.

Efectuam analize profunde ale site-ului, identificand oportunitati de imbunatatire si dezvoltand strategii de cuvinte cheie relevante pentru publicul afacerii tale. Iti oferim optimizare SEO Sibiu on-page, cum ar fi structura URL-urilor, continutul si etichetele meta, cat si optimizare SEO Sibiu off-page, care include link building de calitate si strategii de continut.

Monitorizam constant performanta site-ului si iti oferim rapoarte periodice pentru a te tine la curent cu evolutia rezultatelor. Cu serviciul nostru de optimizare SEO Sibiu, vei obtine un avantaj competitiv si vei atrage mai multi vizitatori, consolidand astfel succesul afacerii tale in mediul digital.

PORTOFOLIU

portofoliu-creare-site-web-brasov
portofoliu-site-web-prezentare-brasov

Solicita o analiza gratuita a proiectului tau

De ce LEON Media?

Realizam site-uri web in WordPress

Platforma WordPress este total gratuita, deci nu vei avea costuri lunare de utilizare.

Design responsiv

Realizam site-uri web si magazine online  cu un design responsiv, in scopul de a oferi o experienta cat mai buna pentru toti utilizatorii

Optimizare SEO

La LEON Media cream site-uri web optimizate SEO pentru a atrage mai multi vizitatori organici prin intermediul motoarelor de cautare.

PROCESUL NOSTRU

01

Inainte de a incepe crearea site-ului web, este important sa intelegem care este scopul acestuia. Se doreste un site web de prezentare sau un magazin online? Totodata ne-ar ajuta daca ne puteti furniza cateva site-uri web care sunt pe placul dvs, astfel incat sa stim in ce directie sa ne indreptam pentru ca la final sa fiti 100% satisfacut cu site-ul dvs.

02

Dupa ce am decis care este scopul viitorului site web, este timpul sa ne apucam de treaba.
Echipa noastra de web design Sibiu va incepe sa realizeze site-ul web in asa fel incat sa se potriveasca publicului tinta al afacerii dvs.

Ne vom asigura ca site-ul va avea un web design atractiv si va fi usor de navigat atat de pe desktop cat si de pe tableta sau telefon mobil.

03

Lansarea este probabil cel mai important moment in crearea si dezvoltarea unei imagini in online. Inainte de a lansa site-ul, il vom testa pentru a ne asigura ca acesta functioneaza corect si ca toate paginile si butoanele au legaturi active.

04

Va oferim suportul necesar pentru ca site-ul dvs sa isi mentina performanta si functionalitatea. De asemenea, daca doriti sa aduceti modificari de continut, noi va stam la dispozitie.

Beneficii creare site web

IMAGINEA AFACERII

Un web design atractiv, poate crea o prima impresie pozitiva si poate contribui la construirea unei imagini profesionale a afacerii tale.

Cresterea ratei de conversie

Un site web usor de utilizat si intuitiv poate ajuta la cresterea ratei de conversie, prin simplificarea procesului de cumparare si oferirea unei experiente pozitive utilizatorilor.

VIZIBILITATE

Un web design bine optimizat poate fi mai usor de gasit in motoarele de cautare, crescand astfel vizibilitatea afacerii tale online.

Dezvoltarea relatiei cu clientii

Un site web care ofera informatii valoroase despre produsele sau serviciile tale si care ofera suport prin intermediul unui formular de contact sau al unui chat live poate ajuta la dezvoltarea unei relatii solide cu clientii.

MARKETING

Un site web bine realizat poate fi un instrument de marketing eficient, care poate ajuta la atragerea de noi clienti si la promovarea produselor sau serviciilor tale.

Intrebari frencvente

Pretul unui site web poate varia in functie de dimensiunea si functionalitatile site-ului. Pentru preturi si detalii accesati pagina Preturi

Da. WordPress este cea mai populara platforma pentru realizarea de site-uri web, fiind usor de utilizat si fara costuri lunare.

Toate site-urile realizate de noi, au un web design responsiv. Fie ca este vorba de serviciul de creare site web Sibiu sau de realizarea unui magazin online, LEON Media realizeaza site-uri web optimizate corect pentru toate dispozitivele.

Pentru creare site web de prezentare Sibiu, termenul nostru de livrare este de 7 zile lucratoare, iar pentru crearea unui magazin online, termenul este de 10 zile lucratoare.

Nu. Colaboram cu clienti la nivel global. Daca nu sunteti din Sibiu, putem comunica prin telefon, Zoom sau alte mijloace de comunicare pentru a stabilii detaliile proiectului.

Inceperea proiectului se face prin semnarea contractului de catre ambele parti, si achitarea a 50% din valoarea proiectului, restul fiind achitat la sfarsitul proiectului.